Halvvejs

Ja, så er jeg nået halvvejs i forårets læmninger! 7 får har fået 16 lam! Det er jo ganske flot, må jeg sige! 9 gimmerlam og 7 vædderlam! Og næsten alle bliver passet af deres mødre!
7 andre får går så stadig og er tromletykke og puster og stønner, når der skal rejse sig eller lægge sig igen! Det bliver spændende, også med de næste syv læmninger! Jeg vil krydse fingre for, at de kommer til at gå lige så forholdvis smertefrit som de første – nok lige med Kardemomme som undtagelsen, der ikke behøver gentagelse.
Her er Pyt, Persille, Blishønen og Blomst. Fire skønne omfangsrige damer!
IMG_6503IMG_6505IMG_6508IMG_6509

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2016, Får, Forår og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *