Når mine får er blevet for gamle – eller ikke er så gode i avlen som forventet – skal de også slagtes – og overgår til “de evige græsmarker” her på bloggen.
Jeg plejer at få lårene røget og så lavet spegepølse af resten, men har også planer om at få lavet grillpølser af noget af kødet.
Det foregår – ligesom slagtningen – under helt godkendte og kontrollerede forhold ved Gelsted slagteren. Se www.gelstedslagteren.dk
Hej, vi vil lige høre, om der kommer spæk fra gris i pølsen?
Undskyld at jeg først svarer nu. Har haft for travlt i de sidste dage.
Jeg dobbelt-tjekker lige med slagteren, og så vender jeg tilbage
Det er super – tak skal du have…
Hej igen
Der er intet andet end fårekød og fedt i mine pølser. Ikke noget svin, okse eller noget 😃👍🏻
Vh Dorte
Hej Dorte, tak for svar, men kan du fortælle mig om det fedt /spæk slagteren kommer i spegepølsen, er fra fåret eller om det stammer fra gris? Takker igen. VH Ole
Som jeg skrev, så er der ikke andet end får i pølserne. Det vil sige at, der ikke er hverken svinefedt eller noget andet i pølsen. Kun kød og fedt fra det får, der er blevet slagtet.
Vh Dorte