Når mine får er blevet for gamle – eller ikke er så gode i avlen som forventet – skal de også slagtes – og overgår til “de evige græsmarker” her på bloggen.
Jeg har tidligere fået lårene røget – det er godt! De senere år har jeg fået lavet spegepølse og grillpølser af fårene. Det er virkelig også godt!
Det foregår – ligesom slagtningen – under helt godkendte og kontrollerede forhold ved Egtved Slagtehus – https://www.egtvedslagtehus.dk/
Hej, vi vil lige høre, om der kommer spæk fra gris i pølsen?
Undskyld at jeg først svarer nu. Har haft for travlt i de sidste dage.
Jeg dobbelt-tjekker lige med slagteren, og så vender jeg tilbage
Det er super – tak skal du have…
Hej igen
Der er intet andet end fårekød og fedt i mine pølser. Ikke noget svin, okse eller noget 😃👍🏻
Vh Dorte
Hej Dorte, tak for svar, men kan du fortælle mig om det fedt /spæk slagteren kommer i spegepølsen, er fra fåret eller om det stammer fra gris? Takker igen. VH Ole
Som jeg skrev, så er der ikke andet end får i pølserne. Det vil sige at, der ikke er hverken svinefedt eller noget andet i pølsen. Kun kød og fedt fra det får, der er blevet slagtet.
Vh Dorte