Aisha

CHR-nummer: 00178               25.3.2016 –                    Mor: Persille       Far: Gotlænder

Moderlinje: Sofie – Persille – Aisha

img_9945Aisha er datter af Persille, der igen var datter af Sofie, som var mit allerførste får. Sofie kom som flaskelam og grundlagde derved “Får på Bjerget”. Hverken Sofie eller Persille fik mange gimmerlam, så stor var min glæde, da den lille Aisha dukkede op en forårsdag i 2016. Aisha fik ikke en optimal start på livet, idet Persilles yvere pludselig ikke ville give noget mælk, og hun derfor var afhængig af mig. Det er svært at hamle op med de fuldtids super-ammere, de andre lam havde, men Aisha har klaret sig godt og er kun lidt mindre end de andre unge piger, der kom ind i den faste fåreflok i efteråret 16.

Da jeg valgte arabisk navnetema, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have en Aisha. Jeg elsker Outlandish´nummer af samme navn – og synes navnet er smukt!

Aisha skal nu føre Sofie-linjen videre i min besætning. Jeg synes, at det er meget fint, at jeg har et enkelt får til at trække historien med videre. Det bliver spændende at se, hvordan hun arter sig. Men det tror jeg, at hun gør! Det skal nok blive godt!

Aisha åbnede lammesæsonen 2017 med et stort fint gimmerlam, hun helt selv klarede at føde. Så sejt! Super mor.

2017: 1 lam, gimmer – Oslo
2018: 1 lam, gimmer – Zagitova
2019: 2lam, gimmer og vædder – Benazir og Bhutto
2020: 2 lam, vædder og vædder – Grand og Canyon
2021: 2 lam, vædder – vædder – Phillip og Faber