Myse med lam

IMG_6609Ja, Myse vil også være med i rækken af lammemødre! Da jeg kom ud til stalden her til morgen, gik der et lam rundt jeg ikke lige kunne kende. Der er snart sådan et mylder af får og lam, at man må kigge godt efter for at finde en mor. Men Myse havde tydeligvis født. Hun tog sig bare ikke så meget af, at et af lammene var kommet lidt på afveje!
Et hvidt gimmerlam og et sort vædderlam! Velkommen i flokken! På billedet øverst IMG_6613kommer Kardemomme lige på barselsvisit og hilser på de nye små. Læmning, efterbyrd og det hele var overstået, så da jeg havde fodret og Myse havde fået det at spise hun ville og jeg fik åbnet døren ud til solskinnet – ja, så gik hun og lammene ned over marken!
Så er det jo nemt at være mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *