Kardemommes lam

Ja, som jeg antydede i går, er jeg ikke sluppet helt fra at deltage i lammepasningen!
Men det er nu også hyggeligt nok.
Kardemomme har det traditionelt lidt svært med tre lam, så jeg besluttede tidligt at afhjælpe damen og tilbyde supplerende kost i flaske. Kardemomme har masser af mælk, men der er som regel én der ikke får så meget – og det har også vist sig, at den samme lille pige kommer stavrende hen til mig.  Men hun får lov til at være sammen med de andre, så hun har det ok!
Kardemomme er lidt længe om at komme sig over fødslen, så hun bliver inde, hviler og hygger med lammene der.
Det lille flaskelam er den sidstfødte, og det virker lidt som om hun er den, der har fået sidst af det hele. Indadvendte øjenlåg og et lidt sjovt bøjet forben! Man kan nok godt sige, at hun er lidt et skvat, men det skal der jo også være nogen til at være. Jeg prøver ved hver flaske at få trukket kanten af øjnene større og løsere, så den ikke vipper ind. Men hun har godt nok meget små og stramme øjenkanter. Hun kan næsten ikke åbne øjnene! Ja ja, sød det er hun ihvertfald! Og nu er vi bedste venner! Her har jeg fanget hende under middagsluren!
IMG_6592IMG_6594

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *