Barselsbesøg

IMG_7085Søndag eftermiddag fik vi barselsbesøg på Bjerget. Vores syriske venskabsfamilie kom forbi i det dejlige vejr for at besøge os og hilse på de fire nye små – og alle de andre lam! Aisha er jo skøn, for hun hopper bare ud og siger “Se mig, se mig” og vil gerne snakke og klappes. Så den ene baby kunne hilse på og klappe den anden! Skønt syn! Og IMG_7087når så man også kan charme sig til en flaske mælk, så bliver det bare ikke meget bedre. Lille Aisha var lige ved at tage al fokus, men vi fik også lige tid til lidt navngivning af Pyts fire lam – eller de tre rettere sagt. For allerede om formiddagen havde jeg besøg af tre strikkeglade kvinder, og den ene af dem, IMG_7123havde en Aya i sin klasse – og derfor kom det ene gimmerlam til at hedde Aya. Men så skulle jeg have hjælp til de tre andre. Jeg spurgte, hvad “sort” hedder på arabisk – og det ene vædderlam blev navngivet Aswad, det andet gimmerlam Fula, der betyder smuk og den sidste vædder, den største og sidstfødte blev opkaldt efter floden Furat. Rigtigt fine navne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *