Øremærkning

IMG_7027IMG_7029Alle de lam har tyndet ud i min beholdning af øremærker, så jeg har måtte bestille flere hjem. De kom i en kasse med posten for et par dage siden og jeg synes de lå og var så flotte der i kassen! Pakket i det fineste mønster – gult i gult!
Er det ikke flot?

Det fik mig til at tænke på en lille pudsig ordveksling, jeg havde med en mindre dreng, der var på besøg på “Fårets dag”. “Er nogle af lammene til salg?”, spurgte han. “Neej, det er de ikke lige nu. De skal blive ved deres mor og have mælk ved hende”, svarede jeg. “Jo, men ….. hvorfor så…….”. Han tøvede. “Hvad mener du?”, spurgte jeg, for jeg kunne se at han stod og overvejede noget. “Jo, men nogen af dem har da prismærker på”, kom det så – og jeg måtte skjule det helt store smil.
Han var meget alvorlig og havde jo haft øjnene med sig. For nogle af lammene havde rigtigt nok øremærker på, mens de yngste ikke havde. Og faktisk – så er der da ikke meget forskel på et gult øremærke med nogle tal på i øret på et lam – og så et tilbudsmærke på forskellige varer i supermarkedet.
IMG_7035Her er det Myses gimmerlam, der måske kan se ud som “ugens tilbud”. Men hun bliver nu her lidt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *