Nye græsgange

Hele flokken af får og lam er i dag flyttet til nye græsgange. Jeg fik hjælp af gode venner og den samme hundefører som sidste år, men nu med ny hund. Den var fantastisk!
En ung tæve på 3 år, Tara, der med stor autoritet og nænsomhed styrede fåreflokken derhen, hvor vi gerne ville have dem. Vi i fortroppen skulle sådan set bare dæmpe farten – og det klarede vi i højt humør, som billedet viser.

Tak til hjælpere på og uden for billedet – og til de søde tålmodige trafikanter vi mødte på vores vej! Og vejret ikke at forglemme – det ventede med at regne til vi var færdige, havde fået en tår at drikke og liiige var nået hjem.
Her til højre er det Tine, der lånte hundesnoren og genoplevede minder fra sin ungdom som australsk fårehyrde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *