Vi savner hinanden

Jo, vi har det godt …. men vi savner hinanden! Får og lam har det rigtigt godt på en mark, der er fuld af højt, grønt og saftigt græs. Der er ikke meget at klage over – og nu bliver det vist også lunere i luften oveni.
Men det er så sjovt – og det sker hver gang: Her hjemme er hverken får eller lam – undtaget Olof selvfølgelig – særligt optagede af at komme hen og snakke med mig. De skal gerne være lidt nervøse for at jeg skal fange dem eller andet. Altså med mindre jeg har mad med.
Men herude på sommermarken kommer hele flokken styrtende, så snart de ser mig og selv de mest reserverede skal hen og snakke, vil gerne kløs bag ørerne, kradses på ryggen eller bare nusses lidt. Jeg kan nærmest ikke gå et skridt uden at falde over et får eller lam. Det er ret hyggeligt. For der er altså også meget tomt hjemme på marken. Vi savner hinanden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *