Spurvs overskudslam

Spurvs lam er – som ofte før – nogle virkeligt overskudagtige lam.
Store flotte gimmerlam fulde af pep.
Det mindste lam vejer 4 kilo, de to store hvide vejer henholdsvis 5 og 5,5 kilo! Intet under, at Spurv fyldte i landskabet og følte sig lidt besværet til sidst.
Og med den mor, vil man næsten kunne stå og se på, at de vokser. Hun er top!


Spurvs seje tøser skal have navne efter nogle virkeligt stærke nordiske kvinder. Så her har vi (fra venstre mod højre) Tarja Halonen (Finlands første kvindelige præsident), i midten den førstefødte Gro Harlem Brundtland (Norges første kvindelige statsminister), og tættest på Spurv har vi islandske Vigdís Finnbogadóttir (Europas første kvindelige præsident og verdens første demokratisk valgte kvindelige statsoverhoved).

Herunder er det Vigdís Finnbogadóttir i fuldt firspring. Hun havde leget og tumlet rundt med nogle af de “store”, og opdagede pludseligt, at hun var kommet vel langt væk fra sin mor. Det er altså imponerende – knapt 2 døgn gammel, så er der godt styr på motorikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *