Spurv med trillinger

I går aftes kunne jeg se på Spurv, at det nok var ved at være hendes tur, men også at hun behøvede hjælp. Først kunne jeg ikke mærke, hvordan lammet vendte, men så fik jeg fat i en lille halestump. Det første lam lå altså med rumpen frem i fødselsgangen. Et ad gangen fik jeg vendt og lirket bagbenene frem og kunne så få lammet ud med bagbenene først. Kort efter kunne jeg hjælpe det næste lam ud, denne gang med forbenene først og efter lidt til lagde Spurv sig igen og fødte selv det tredie lam. Sådan! Tre store gimmerlam. det første var sort, det næste hvidt og og det sidste også hvidt med lidt grålige toner på bagkroppen.
Her til morgen ser både mor og børn ud til at have det fint og er gået ud for at nyde et formiddagshvil i det gode vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *