Navnefest

Nu skal vi vist til at have gang i navngivningen. Jeg har holdt en lille cermoni med mig selv og fåreflokken her til morgen – og det var hyggeligt!

Gærdesmuttens fire skønne lam trives og har det godt – og er lykkeligt uvidende om, hvad der har kørt i medierne i deres første leveuge. Det er jo tre hvide gimmerlam og en sort vædder – og jeg har besluttet, at pigerne skal hedde Theresa, May og Brexit – og vædderen skal hedde John Bercow – The Speaker i daglig tale!

Oslos store flotte gimmerlam har masser af udstråling og attitude … og lige så stille er hun kommet til at hedde Helle T efter Danmarks første kvindelige statsminister

De fine små nyfødte er gimmerlam – og jeg grinte lidt af mig selv, fordi jeg jo må indrømme, at jeg har langt flere mandlige statsledernavne end kvindelige!
Kuzmina er eksotisk og smuk – og pludselig dukkede Indira Gandhi op på min nethinde. Så her har vi Indira (th) og Gandhi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *