Pyts fire har det godt

Hu hej, hvor det går!  Beklager, at det er længe siden, jeg har fået noget lagt op. Der er travlhed med pasning af mange dyr! Men på sådan en dejlig solskinsdag må der lige et enkelt billede til!
IMG_7288Her er Pyt med de fire fine lam! De har det godt og vokser ok! Pyt klarer sig faktisk også forbavsende godt! Med sådan fire slughalse kunne man nemt frygte, at hun tabte sig mere! Men her er Aswad, Aya, Furat og Fula bagerst i den skarpe forårssol. Sorte vædderlam, hvide gimmere.
Aya får lidt supplerende sutteflaske af mig, for at afhjælpe Pyt. Det virkede nødvendigt, da hun var et par dage gammel og når jeg nu alligevel giver Aisha, så går det nok. Hun får mad ved Pyt også! Hun er en smuk lille frøken med et hvidt blødt lille hoved og klare sorte øjne. Hun er faktisk yndig! Ja, og så bliver hun også et tamt og fint gimmerlam! Super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *