Gauda med to små piger

Gauda vil også være med i lammefesten, så da jeg opgav at få flere lam fra Terne, kunne jeg bare vende opmærksomheden mod et andet hjørne. Her havde Gauda lagt sig og var begyndt at ligne en, der for alvor var i fødsel. Lammet kom bare ikke ud! Men med bare lidt hjælp med at hive i forbenene, gik det fint og et dejligt lam gled ud – og mens det blev slikket, kom det næste såmænd smuttende! To fine gimmerlam!
IMG_6472Terne var meget interesseret – og det kunne have været skønt, hvis Gauda var et får, der får tre lam, for kunne Terne da fint have fået lov at adoptere ét, hvis hun ville.
Men Gauda skulle jo bestemt have lov at beholde sine egne små, så Terne måtte stå i snor i et par timer – og så var det fint med det! Til gengæld glemte jeg alt om at tage et billede af de nyfødte, så det blev først her til morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *