En stor texel-gimmer

IMG_6445 Da jeg kom hjem fra arbejde i går ved 17.30tiden var jeg lige et smut i stalden – naturligvis! Alt åndende ro og fred. Men da jeg en time senere kom ud for at fodre og nusse rundt, lå der et flot stort lam ved Terne ….. lige vippet ud! De er altså eksperter i at stille sig op med uskyldig mine, når jeg sådan lige kigger forbi. “Læmme? Mig? Nej, det er der vist lidt tid til IMG_6447endnu”. Og når de så har narret mig til ikke at kigge mere grundigt efter, så giver de efter for den næste ve og lægger sig og presser lammet ud! Ja, sådan virker det nogen gange!
Men dejligt under alle omstændigheder! Terne var jo i byen ved en texelvædder, for at få noget størrelse på sine lam. Jeg havde jo nok håbet, at det havde været to lam – IMG_6482allermest for Ternes yvers skyld – men sådan blev det altså ikke. Jeg stod derude hele aftenen og holdt øje, men der kom ikke flere.Så størrelsen kom allerede ved fødslen – et stort gimmerlam på 5 kilo! Og Terne er en fantastisk sød og omsorgsfuld mor, så der blev slikket og nusset til den helt store guldmedalje. Jeg kunne bare sidde og nyde synet. Her til morgen var det også ren idyl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *