Vædderen er kommet

For 14 dage siden kom vædderen på besøg. Han er af gotlandsk slægt og byrd, som næsten alle væddere jeg har brugt i de senere år. Fårene havde noteret sig, at han var blevet afleveret i stalden og da jeg kom hjem, stod de spændte uden for stalden og ventede på at se årets udkårne! De var nysgerrige og han var hurtig til at snuse her og der, afsøge området og finde den han skulle koncentrere sig om den første dag!
Vigdís blev hurtigt fundet og så var der ikke tid til meget kurmageri – jeg vil tro, at hun allerede er i gang med at lave nye små lækre og søde lam. Vi krydser fingre!

1 thought on “Vædderen er kommet

  1. Pingback: En overraskelse i stalden - Får på BjergetFår på Bjerget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *