Hanun og Oslo ville også være med

Lørdag aften sænkede freden sig i stalden. Får og lam var trætte efter de mange besøg.
De er jo slet ikke vandt til så megen aktivitet omkring sig.
Men da jeg var ude og give flaskelammene mad efter aftensmaden, stod Hanun og slikkede to dejlige sort/grå lam. En vædder og en gimmer. Hun havde selv styr på det hele og var rolig og havde det store overblik. Og det var godt, for det tror jeg faktisk ikke, at jeg havde på det tidspunkt.
Jeg fik ikke taget noget billede og må blankt erkende at jeg ikke kan huske noget videre om det præcise tidspunkt og andre detaljer! Mor og børn havde det fint – det var hovedsagen!Og så igen da jeg var ude og putte hele flokken for natten – her stod  Oslo så fint med sit første lille lam. Hun havde fået et sort gimmerlam med en lille hvid aftegning i hovedet.
Da jeg lagde hovedet på puden, nåede jeg at smile et lille glad og tilfreds smil.
Sikke en dag – med 120 besøgende og 6 fine levedygtige lam. Og så sov jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *