Gauda fik trillinger

De sidste 7 besøgende på Fårets dag påskelørdag fik en ekstra oplevelse med hjem. Der var – næsten for første gang den dag – et lille hul i besøgsrækken lidt efter kl. 15.
Gauda, der i flere timer havde gået og samlet sig sammen til at læmme, lagde sig straks i et hjørne i stalden og begyndte at presse. Så da de sidste gæster kom, blev de budt velkommen, men også bedt om at være lidt stille – for så skulle de bare se. Gauda havde brug for hjælp – og så fik jeg hjælp af de besøgende. Der er jo sjældent andre end mig i stalden – men nu var der pludselig folk, der kunne foto-dokumentere, at jeg ind imellem også laver lidt. Med 30 sekunders varsel og helt ukendt kamera, tog gæsterne billeder, mens Gauda og jeg ved fælles hjælp fik først ét lam – og så ét mere bragt til verden. Gauda plejer aldrig at få mere end to, og lammene var i god størrelse, så jeg havde end ikke overvejet muligheden, men pludselig siger en af de besøgende: “Der kom da et lam mere”.
To lyse vædderlam og så en lille grå gimmer!
Sikke en afslutning på en travl, men meget dejlig dag! Tak til fotograferne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *