Fårets dag 2018

Påskelørdag var jo Fårets dag og jeg var tidligt oppe for at nå det hele. Vinden kom susende i stor hast fra øst, så det var ikke noget problem at få det lille velkomstflag bredt ud! Da jeg ved 8-tiden var færdig med at fodre og ordne i stalden, gik jeg i gang med at smøre boller med fårespegepølse til de besøgende. Radioen stod på P4 og der skulle man gætte et påskeord ud fra musik. Ordet var påskelam og jeg greb telefonen og sendte en sms med svaret og en lille fortælling om fårets dag og mine 18 påskelam i fårehuset. P4 Trekanten ringede, jeg vandt påskeæggene og fik på den måde et fint lille “reklame-indslag” i den regionale radio.
Allerede lidt før kl. 10 begyndte de første biler at trille ind og så gik de næste timer i susende fart med et væld af besøgende i alle aldre. Ved 13-tiden var der et kort ophold mellem dem, der skulle hjem og spise sen frokost og dem, der havde spist den tidligt – så jeg nåede lige at få et halvt stykke rugbrød. Det var helt fantastisk og også næsten overvældende med så mange søde, glade og interesserede mennesker – og mine får og lam opførte sig fint og lammene stillede flittigt op til klap og kæl. De små flaskelam vakte stor lykke, da de gladeligt lod sig kæle med – og enkelte var så heldige at komme lige til fodringstid.
Da dagen var ovre og de sidste besøgende var kørt, var både jeg og alle får og lam trætte og nok også lidt øre i hovederne af al den opmærksomhed. Omkring 120 mennesker valgte at bruge noget af påskelørdag på at besøge Får på Bjerget. Det er da helt fantastisk! Mange tak til alle, både besøgende og jer, der hjalp til på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *