Som fire dråber vand

De fire sidst-fødte lam ligner hinanden i en sådan grad, at man næsten skulle tro, at de er firlinger. De to er bare 10 dage større end de andre to. Men hold da op! Se lige her.
             

Hanuns
lam til venstre og
Harissas
lam til højre.

 

 

 

 
Det er sjovt og pudsigt, men i og for sig ikke spor mærkeligt. De fire lam er så tæt på, at være søskende som det næsten kan lade sig gøre, og rent genetisk må de være meget meget ens. De har samme far, farmor og farfar, de har samme mormor og morfar, men bare hver sin mor. Mødrene er helsøstre, tvillinger født af samme mor den samme dag!
Jeg ved ikke hvad det giver i procent “enshed”, men den må være stor. Det er heldigt for mig, at der er kønsforskel, for ellers ville jeg komme i problemer med at se forskel om et par uger. Men om et par uger har jeg også øremærkerne til hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *