Det gik ikke

Det gik ikke med Gaudas lille lam og det blev aflivet her til morgen. Det er trist, men det skulle til. Selvom lammet fik sonde og sutteflaske og masser af kærlig pleje og opmuntring, så hjalp det ikke. Det kunne ikke rejse sig, gjorde slet ikke forsøg derpå og kunne ikke på nogen måde holde sig på benene, selvom jeg hjalp, løftede og støttede. Dyrlægen og jeg havde kontrolleret, at der ikke var lammelser i benene, men noget var ihvertfald helt galt. Måske det var hjerneskadet eller? Ja, det er ikke til at vide.
Nu er der blevet født over 200 lam her på Bjerget og selvfølgelig er der nogle, der er døde, enten dødfødte, døde efter fødslen eller i enkelte tilfælde blevet syge senere, men jeg har aldrig før skulle beslutte, at et lille lam skulle aflives. Det er ikke så sjovt, men det var nødvendigt og det høre med til at have dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *