Fem på en nat

Da jeg kom ud i stalden her til morgen var der fem lam flere end da jeg gik i seng. Hold da helt op! Blishønen har fået tre sorte lam, to piger og en dreng med blis. Den ene var kommet lidt langt væk fra sin mor, så der blev en brægen og hurlumhej, da jeg tændte lyset. Men den fandt hurtigt hen til den rette lugt, sin mors milde røst og en pat, der smagte godt.
I et andet hjørne stod MØ med to hvide lam. En vædder og et gimmerlam. De var store og virkede ret robuste og klar til at indtage verden. MØ har et kæmpe yver og masser af mælk, så de skal bare tage for sig af retterne.
Det er jo fantastisk dejligt, som de er gode til at klare det hele selv. Så jeg fik ordnet stalden lidt og givet halm og hø, åbnet døren til en dejlig forårsdag – og så var det ellers afsted på arbejde i en fart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *