Navnetema 2017

Traditionen tro bliver mine lam jo navngivet – og der er et navnetema for hvert år. Det er kommet lidt af sig selv for mange år siden og nu er det bare sådan det er. I flokken giver det den fordel, at jeg kan bruge det som markør for, hvilke får, der er lige gamle og hvis jeg kunne hele navnetema-rækkefølgen udenad, ville jeg så også kunne sige, hvor gamle de er alle sammen, men her kan det godt knibe ind imellem. Men Myse og Gauda er ihvertfald jævnaldrende – fra oste-året – ligesom Terne, Blishønen, Gærdesmutte og Spurv er fra året med fugle som tema!
Temaet for 2017 bliver Norge! Fordi mine to ældste børn lige nu bor i Norge, fordi vores pragtfulde svigerdatter er nordmand – og fordi vi påtænker at tage på ferie i det storslåede naboland til sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *