Gærdesmutte vil også være med

Da jeg kom hjem fra arbejde stak jeg hovedet ud i stalden åndede alt fred og ro.
Spurv og Gærdesmutte lå fredeligt og hvilede. Jeg kiggede noget på Gærdesmutte, for hun er ekspert i at snyde mig, men hun lå helt afslappet. Jeg gik rolig ind til min søde mand og nød en kop kaffe.
Da jeg en time efter kom ud i stalden igen, var Gærdesmutte på vej ud af stalden med tre små lam! Hun er en snu fåre-mamma – og hun får det, lige som hun vil have det. Hun må simpelthen have holdt vejret og knebet sammen, da jeg kom forbi og så have født umiddelbart efter. Lammene var slikket rene og var helt tørre, da jeg så dem!
Og selvom jeg da nok kunne sparke mig selv over skinnebenet, fordi jeg ikke blev i stalden, så kan man jo ikke ønske sig det ret meget bedre. Et får, der bare kan selv, lægger sig og får tre fine lam og passer dem så flot! En sort gimmer og to hvide vædderlam. Sådan! Her er de trukket ind igen og får et velfortjent hvil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *