Det er godt, Kardemomme

Jeg har tidligere fortalt, at jeg har hjulpet Kardemomme med at passe de tre lam! Men det gjorde jeg kun i nogle dage ….. Så dalede interessen lige så stille og jeg ville jo ikke stå og insistere! Så efter 3 dage holdt jeg op igen og pakkede sutteflasken sammen igen. Det er bare dejligt – og ret sejt, Kardemomme! Hun har jo af og til været ret hård og kort for hovedet i sit forhold til lammene og især til nummer tre. Men hun er sød og tager síg i år af dem alle sammen. Kærligt er måske så stærkt et ord, men lidt mindre har også ret og jeg er meget glad for denne udvikling, ja, nærmest begejstret!
IMG_6814Her har I Kardemomme med de tre piger, Raja, Rana og Rama! Søde små “lambi-lam.
Man kan tydeligt se, at de har texelfar, og et helt andet udtryk end de lam med gotlænder-far! Billedet her viser Kardemomme i mor-aktion – senere skal I nok få mere lambi for pengene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *