Rigtig god oplevelse

IMG_6819I går havde jeg åben stald og deltog for første gang i “Fårets dag”. Det var en rigtig god oplevelse, synes jeg. Jeg var heldig med vejret, for selvom luften var kølig og det blæste lidt, så var det tørt og med en del sol! Det er det for eksempel slet ikke i dag, her i Andkær. Fårene opførte sig også fint og flere lam lod sig gerne indfange til kæl og klap! Jeg havde lavet en lille stand med garn til salg, lidt strik, lammeskind og en kurv med æg fra mine høns, fordi de er så flotte!
IMG_6818 Det kom nok ca. 30 mennesker på besøg, sådan løbende hen over dagen.
Jeg har slet ikke vidst, hvad jeg skulle regne med, så det er en fin begyndelse for mig.
Jeg har meldt mig til arrangementet, IMG_6796
hængt 10-15 sedler op ved forretninger i nærmiljøet, lagt det på min blog her og delt det på facebook, hvor jeg også har lavet et opslag på vores lille bys side. Det var det hele! Nu går jeg og kommer i tanke om, de ting jeg skal gøre mere og anderledes næste år, hvor jeg da tror, at jeg skal være med igen.
IMG_6797Jeg havde en rigtig hyggelig dag med besøg af søde og interesserede fra nær og fjern! Ja, der kom meget naturligt flest besøgende fra nærområdet, men sandelig også fra Kolding-egnen, Aalborg og Sverige!!
Tak til alle jer, der var med til at gøre det til en super dag for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *