Flokken samlet

IMG_2807I sidste uge fik jeg drevet 8 gimmerlam og to får til den græsmark, hvorfra de skal hentes af slagteren. Moët slap igennem nåleøjet og bliver her på Bjerget. Rose og Clicquot er smukke og med vidunderlig pels, men de er lige så skøre som deres mor Sylfiden, så den går ikke. Sylfiden har jeg jo allerede bestemt, at jeg skal af med – og Enya, der er blevet gammel.
IMG_2811Jeg fik drevet flokken ind i stalden og delt dem fra, der skulle afsted, og dem drev vi så afsted. Vi var lidt underbemandede, så der er ingen billeder.
Til gengæld var det med medbragt kamera, hyrdehund og to følgebiler, da vi i dag flyttede vædderlammene hen til samme mark! Det gik over stok og sten og de var vældig i hopla, men til sidst blev de da så IMG_2823forpustede, at de satte et mere moderat tempo. Det var skønt!
Det er en smuk tur igennem skoven, og med en snor i Laurent, fik jeg fint holdt styr på flokken, så også den øvrige trafik kunne passere.
Det var årets sidste drive-får-tur og på det sidste billede sporer man måske en vis lettelse hos undertegnede, over at det gik efter planen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *