Ormekur til alle

IMG_2388Dyrlægen ordinerede ormekur til alle. Så igen må jeg glædes over den fangefold jeg har stående til låns ved vædderlammene. Når lammene er vant til at blive fodret derinde, er det jo ingen sag at samle dem der, give ormekur og lukke dem ud én ad gangen. Voila!!
IMG_2391Så skilte jeg folden ad, hev grinderne op på traileren og kørte dem hjem, for at sætte dem op i gimmerfolden, drev gimmerne derind og give dem ormekur.
For at skille fangefolden ad igen, skubbe traileren ned i fårfolden, sætte den op igen og få fårene derind for at give dem ormekur! For så liiige at IMG_2398skille det hele ad igen og “smide” det på traileren!
Var jeg træt bagefter? Ja, men også super glad. Tænk, alt det bøvl man undgår, med sådan noget gitterværk – og tænk, at jeg ikke har haft det før!
Bagsiden af ormekuren er, at der nu går lidt længere tid, inden lammene må IMG_2389slagtes end jeg havde tænkt mig, men det er der jo ikke noget at gøre ved – og det går også nok.

2 thoughts on “Ormekur til alle

    1. dorte1965 Forfatter

      Ja, men fåregrinder/fangefold hjælper gevaldigt 😃😃😃. (Jo, jeg forventer snarest en opringning ang ansættelse i producenternes reklameafdeling – eller ihvertfald procenter, når jeg skal ud at købe 😉)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *