Sommerklip

IMG_2461En af de sidste dage i august fik jeg klippet Blishønen og Blomst. Deres uld filter og duer ikke til kun at blive klippet én gang om året. Og man siger, at det skal være inden september, for at ulden kan nå at vokse sig lang nok inden vinter. Så det var bare at komme i gang.
IMG_2462Her er før- og efterbillederne. Fårene ser altså altid lidt spøjse ud, som helt nyklippede, men det er forbløffende så hurtigt det første uld vokser ud igen og laver små krøller.

Denne “aktivitet” betød også, at jeg skulle tage nogle beslutninger!For hvem skulle klippes? Sylfiden plejer jo som IMG_2464gotlænder også at få en tur nu – ligesom Blomst. Men jeg har besluttet, at jeg har forsøgt længe nok med det kugleskøre får! Eller…. faktisk er det ikke kun mig, der har besluttet!
Min yngste søn sagde: Skal du nu ikke vælge dem, som du kan komme i nærheden IMG_2466af? Klogt sagt – det bliver enden for Sylfiden!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *