Afslappende sommerlørdag

IMG_2400Sidste lørdag stod den på afslapning og sol-indsamling. Jeg byggede en lille fold til fårene og lukkede dem ud på græsset imellem æbletræerne – og så lagde jeg mig ellers og “holdt øje”. Så for det tilfælde, at nogle skulle finde på at spørge, hvad jeg så havde lavet den dag – så kunne jeg med højt løftet hoved sige, at jeg skam havde “holdt øje”.
Åh, det er altså skønt, sådan at lade solen bage og varme kroppen igennem helt langt ind i knoglerne. De småbitte sol-depoter i min krop, der løb helt tør henover forår og sommer, er nu så småt ved at være fyldt nogenlunde op igen. Det er fantastisk!
IMG_2402
Ved middagstid blev det endda så rigeligt dejligt, at både får og jeg var nødt til at kravle i skygge af noget vegetation!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *