Gauda får to lam i år

IMG_8859Torsdag aften gik jeg fra stalden lidt før kl. 19, hvor alt åndede fred og ro og alle stod og gumlede. Da jeg så kom derud igen kl. 20.30 havde Gauda lige født disse to små fine gimmerlam! Hun virkede lidt fortumlet over, at der var to – det har hun ikke prøvet før – så jeg satte hende ind i min lille ekstra-boks, så de tre i fred og ro kunne vænne sig til hinanden. Sikke en fryd! De tre faldt til ro, der blev slikket og nusset og lammene blev navngivet Gamay og Syrah.
Jeg sad ude i stalden resten af aftenen og nød synet af alle de får og lam, men måske allermest den ro, der er i stalden, når fårene gumler hø, tygger drøv, slubre vand eller nusser deres lam. Klokken 23 var jeg lige ved at falde i søvn på min halmstak, men blev så enig med mig selv om, at jeg nok hellere måtte krybe ind i min egen køje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *