Et solskinslam

IMG_8818I det pragtfulde solskinsvejr lagde Gro sig ud på marken torsdag eftermiddag og fødte et stort vædderlam! Min søn havde kigget til flokken ved 13-tiden og da jeg kom hjem ved 15.30-tiden gik hun fredeligt rundt på marken!
Meeen …… var der ikke nogle ekstra ben der omme bag al ulden?
IMG_8819En ordentlig basse! Jeg kunne ikke lade være med lige at veje ham – og han vejede 5,25 kg. Han har haft al næring fra sin store mor for sig selv!
Jeg havde jo sådan set helt klart forventet to lam fra Gro – en voksen dame i sin bedste alder – men man kan jo ikke få det hele IMG_8824og det er altså svært at klage, når hun selv klarer det hele så fint – og solen skinner så pragtfuldt!
Jeg havde ikke troet, at jeg skulle have en “Dom Perignon” – men det må da vist være ham her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *