Næste omgang klipning

IMG_2887Ja, nu sidder jeg igen med lange arme og øm ryg! Og husker at jeg – hvert år, når jeg skal klippe Persille – tænker, at det jo godt kunne være, jeg skulle se at få det lært på den “rigtige” måde.
Hun er altså helt umulig! Springer og hopper rundt, som en kilden loppe!
IMG_2893Jeg tog dem fra den store ende i dag! Pyh, der er langt rundt på Gro, Kardemomme (billede 1+2) og Persille!
Så var jeg træt – og besluttede mig for at slutte af med Blishøne, der havde stået i kø hele dagen 😉
Hun er utrolig! Selvom jeg aldrig smider halm ind over fårene, for ikke at få halm og hø i pelsen ( – og garnet), så ligner hun hver dag IMG_2912en lille omvandrende høstak. Jeg piller og ordner, men næste dag er det lige det samme. Terne – hendes helsøster – er slet ikke så beskidt – og de andre er jo næsten halmfri! Men ikke Blishønen! Pyts mor – der har samme farve som Blishøne, har det præcis lige sådan! Suk!
IMG_2915Nå, men det er altså godt nok en nem omgang at klippe hende! Dels er der nok kun en trediedel kvadratcentimeter at komme over i forhold til Kardemomme og dels slægter hun sin mor og står bomstille, mens jeg klipper. Det eneste bøvl var, at hun simpelthen har så tæt en pels, at klipperen næsten ikke kunne IMG_2917tygge sig igennem. Der er bare mange uldfibre pr. kvadrat!

Men sikke en flot ham, der kom ud af det. Det bliver lækkert garn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *