Oslos lam

Oslos tre lam er dem, der åbner sovse-temaet og hedder derfor Sky, Sovs og Sauce!
Sky er et gimmerlam med grå snude og grå hår ved øjnene som sin mor. Sauce er et sort vædderlam. De er i god trivsel og vokser godt. Jeg får ikke lov at komme meget i nærheden af dem! Men vædderlammet Sovs med den fine hvide pande, har jeg til gengæld meget med at gøre. Han skulle jo grueligt meget igennem ved fødsel og det første døgn, så han blev årets første flaskelam.

Herover skal Oslo smage på en ny spand med mineraler. Hun ligner et plysmonster med uglet pels – og skal klippes en af de nærmeste dage.
Ved hendes side står gimmerlammet Sky og længst til venstre har vi Sauce. Det lykkedes mig ikke at få Sovs med på billedet med de andre, da han som oftest står lige nede ved mine fødder. Men jeg fangede ham, da han stod og snusede til en bellis. Sky, Sovs og Sauce!