Dejlig vinterdag på Bjerget

Sneen er faldet jævnt hele dagen på Bjerget og det har blæst godt. Fårene, der jo selv kan vælge om de vil være inde eller ude, har ikke holdt sig tilbage, men har været ude og trave i den friske luft.
De var dog ikke meget for at stille op til fotografering, da jeg kom ud til dem. De mente bestemt, at de bare skulle ind i huset og have aftensmad. Derfor – også derfor – er billederne ikke så avancerede!
Men det er altid imponerende, at de hvor fint deres pelse isolerer. Sneen ligger kold og frossen på ydersiden, mens fårene er helt tørre og varme inde i bunden af ulden. Her er det Aisha, der venligt poserer et øjeblik, mens Gærdesmutte er ved at vende om for at gå ind i stalden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *