Godt nytår

På vegne af hele flokken vil Gærdesmutte og jeg gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår!
Jeg vil krydse fingre for, at mange ting kan blive anderledes og bedre i 2021 – men hos fårene er det jo så dejligt helt og aldeles som det plejer. Vi har sagt nej til hjælpepakker og ekstra plads på kassekreditten og passer bare vores. December er altid lidt våd, mørk og begivenhedsløs i fårestalden – og januar/februar bliver nok lige så. Vædderen er rejst og nu tuller fårene bare rundt og gror nogle små lam. Der er intet at se endnu og det er mørkt og vådt! Jeg synes altid ,at januar og februar er ret kedelig, men de får jo også ende og foråret kommer ….
Men altså fra flokkens ældste får Gærdesmutte og jeg – iklædt en af Gærdesmuttes tidligere vinterpelse – skal der lyde et godt nytår. Vi vil fejre aftenen – hver for sig og med afstand – her på Bjerget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *