Firlingerne er navngivet

Ternes fire små lam trives og har det godt. De er friske og legesyge og vildt søde overfor hinanden, som søskende nu kan være – nogen gange. Det er jo tre gimmerlam og en vædder og de skal hedde Page, Horseshoe Bend, Antelope og Cruise.
Det var et fantastisk sted at besøge med mange store oplevelser og kan klart anbefales.

Det er vildt svært at få et billede, hvor alle fire lam + Terne står med hovedet samme vej, er synlige og good looking, samtidig med at jeg har kameraet med mig! Her er Terne tydeligvis ret sulten, men det er hende vel ondt. Der er tryk på med 4 lam og jeg prøver at hjælpe hende alt det jeg kan. Men herom senere.
Fra venstre ser I her gimmerlammene Page og Antelope, (så Terne), Horseshoe Bend (måske snart kendt som lammet, der er kortere end sit navn) og vædderlammet Cruise!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *