Smukke Aisha har fået lam

Jeg mente bestemt, at jeg havde en aftale med mine får om ikke at læmme mandag morgen, hvor jeg skulle tidligt afsted og arbejde i nødpasningen. Men Aisha havde ikke hørt efter – så da jeg lige skulle kigge, at alt var roligt inden jeg kørte, så stod Aisha og pressede og kunne ikke rigtigt få det til at lykkes. Jeg fik hjulpet lidt med forbenene på lammet og så klarede Aisha selv resten. 2 fine vædderlam, som jeg kun lige nåede at se ude, inden jeg strøg afsted. En kollega hjalp heldigvis i den ½ time jeg blev forsinket.
Så fra morgenens læmning er der ingen billeder, men til gengæld dette af en tilfreds lille ny familie, der lå og nød den middagslune luft i stalden, da jeg kom hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *