Huh hej, her går det godt

Arbejdets tilbagekomst efter sommerferien har ramt lidt hårdt, så det er ikke blevet mange opslag. Men vi har det godt – både fårene, lammene og jeg.
Det har jo været en noget omskiftelig august – sådan rent vejrmæssigt. Varme vindstille dag er afløst at kolde susende regnfulde efterårsagtige dage, der igen er slået om til skønne milde solskinssommerdage og lune nætter.

Men bortset fra vejret har denne august været en meget rolig måned på fåre/lamme-fronten. Græsset har fået vand og gro, så er der mad til alle. Lammene vokser og trives – og fårene synes nok, at de har lige lidt for lidt at spise, men de har faktisk lige tilpas. De skal bare gå og stabilisere sig, kroppen skal hvile og samle kræfter, men de skal ikke blive tykke. De er så smukke nu her – og med en flot og nyvasket pels!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *