Blishønen er halt

Min stakkels Blishøne humper rundt på 3 ben. Hun har så ondt i sit ene forben.
Jeg har ikke kunnet finde nogen grund. Jeg har badet benet og kloven, for at se om der var en rift, en betændelse, en torn eller andet. Men der var intet at se. Det var ikke klovspaltebetændelse eller for meget mudder som beskrevet.
Så dyrlægen måtte tilkaldes. Han kom lørdag formiddag og mærkede og trykkede. Dyrlægen kunne mærke, at hun var øm inde i den ene klov, så han tror der er en byld der.
Så nu er hun på antibiotika og smertestillende. Vi må sørme håbe, at det hjælper. Blishønen vil så gerne følge med flokken, Hun humper med, men lægger sig ned så snart hun er fremme og spiser det græs hun kan nå der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *