Lammetiden nærmer sig

I det dejlige solskin er det en fornøjelse at gå og se på fårene på marken. Og så er det ikke svært at få øje på, at det nok ikke varer såååå længe inden der begynder at komme lam. Det er ved at være nogle store madammer, der tuller rundt på marken.
Det skal nu blive hyggeligt med spæde stemmer, små bløde lammeører og den særlige duft af fødsel, mælk og moderkærlighed i stalden igen.
Og spændende bliver det også at se lammene i år, når jeg nu for første gang i mange år, har en rigtig kødvædder – en Texel – som det fædrende ophav. Hvordan ser lammene ud? Har de andre udtryk i ansigtet? Andre former? Vil jeg allerede kunne mærke forskellen ved fødslen eller bliver det først senere i deres tilvækst?
Ja, det må vi se. Men lige nu kan jeg bare glæde mig – og glædes over de tykke får. Øverst er det Harissa, Kuzmina (bagved), Aisha, Hanun, herunder Spurv, Gærdesmutte og Terne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *