Lørdag var flyttedag

Lørdag morgen var det tid at drive flokken hjem igen. Jeg havde igen Conny og hendes søde hund Whisp til at hjælpe og manden i front på cykel. Fårene ville meget gerne hjem. Så meget, at de var forrest de første flere hundrede meter, hvor jeg halsede efter.
Men vi fik da indhentet forsamlingen af glade får og lam med hjemlængsel og resten af turen foregik i god ro og orden. Cyklisten i front dæmpede farten på de modkørende trafikanter og med en lille ekstra hjælp til at standse trafikken, kom vi over den større vej i fin stil.
Gærdesmutte var i front hele vejen, med løftet hoved og højt humør. Jeg tror, hun glædede sig lige så meget som jeg, til at flokken igen skulle være på Bjerget.
Tak for hjælpen til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *