Anab er også blevet mor

Hele søndag gik Anab rundt for sig selv. Flokken nød det dejlige vejr og måske også freden efter de mange besøgende lørdag, men Anab var tydeligt ved at forberede en familieforøgelse. Meget af dagen stod hun nede ved kanten af en lille skrænt, der er i folden – og det sjove er, at hun stod meget få meter fra, hvor hun selv blev født! Men der kom ingen lam og da det blev aften lavede jeg en lille læmmeboks inde i stalden, så hun kunne få lidt fred og ro.
Da jeg var i stalden lige inden sengetid, stod det klart at sengetiden var udsat, for Anab skulle have hjælp til at få det første lam ud. Men da først forbenene var strakt ud, fik hun selv klaret resten og fik to dejlige sorte lam. En dreng og en pige.
Så det var med glæde i maven, at jeg krøb til køjs.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *