Travle dage

I dagene op til og efter slagtningen er der stor travlhed i virksomheden “Får på Bjerget”. Både den daglige leder (mig) og sekretæren (også mig)  er i fuld gang – ud og ind imellem det arbejde jeg lever af.
Først med at forberede afhentning af får og lam ved at sætte løst hegn og grinder op, så jeg og chaufføren kan drive dyrene til lastbilen, og siden med at rydde det væk igen. Så skal skindene hentes hjem og saltes.

Og så er der alle kontorforberedelserne i forhold til at få fordelt lammekødet til kunder. Mails frem og tilbage, ændringer af tidsplan, udskærings-liste til slagteren, diverse tjeklister og skrivning af mit lille kundebrev + regning. Det giver mange timer ved computeren. Men så skal det også gerne køre som smurt, når lammekødet er hentet og folk kommer og henter det. Jeg krydser fingre.
Jeg skal nok komme nærmere ind på flere processer og fortællinger fra den forløbne uge, men lige nu må I nøjes med dette billede af et skrivebord med lidt kaos!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *