Vædderlammene hentes hjem

Slagtetiden står for døren og det gode lammeliv er ved at nå en ende. Det ved lammene heldigvis ikke. De er glade, sunde og raske – og vædderlammene er så snakkesalige! Det er hyggeligt. Jeg kørte grinder ud i deres fold for et par dage siden, så de kunne vænne sig til synet – og i går til aften fik vi grinderne stillet op lige op til traileren. Trugene blev sat ved sidden af og med en spand korn i hånden fulgte hele flokken villigt med hen til fangefolden ved bilen. Mens de spiste fik jeg begyndt at løfte nogle lam op i traileren, og efterhånden fulgte flere med af sig selv! Det er nok den nemmeste læsning af lam jeg nogensinde har prøvet.
Vel hjemme åbnede jeg traileren for enden af den ind- og ud-slusningsgang til og fra folden jeg har lavet. Og lammene gik fredeligt ind i folden. Sim salla bim!
Gimmerlammene var noget interesserede i de nye naboer.
Sikke nogle flotte fyre, der kom der i det sidste dagslys!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *