Flokkene deles

I løbet af ugen har jeg forberedt og gjort klar til, at slagteren snart kommer og henter de dyr, som ikke skal blive på Bjerget. Det har i en tid ligget rimeligt fast, hvilke dyr, der skal overvintre,  men det er lidt en logistisk øvelse at få delt og taget fra og samlet sammen i to nye flokke. De, der skal blive og de, der ikke skal. Jeg fik gimmerlammene ind i fårehuset og taget to gimmere fra, hvorefter de andre kom på fold igen. Så fik jeg fåreflokken drevet op i fårehuset og fik dem delt. Der er desværre tre får, der ikke skal blive på Bjerget.
Men det hører I om senere.
Efter at de to små nye piger var blevet indlemmet i fåreflokken, blev de drevet tilbage på græsmarken. Det hele foregik stille og roligt – og kun med mig hjemme! Jeg har efterhånden fået indrettet folde og omgivelser, så det glider lettere og lader sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *