Spegepølser, grill-pølser og røgede fårelår

img_9988Årets høst af pålæg og andet guf er kommet i hus. Det er altid spændende.
For hvordan smager det? Er det lige så godt som sidste år?
Jeg har i år fået to forskellige spegepølser. Både en “klassisk” og én med hele kødstykker i, mildt krydret med paprika.
De røgede fårelår skal nok gøre lykke, som img_9983pålæg eller lækker aftensmad/frokostret med stuvet spinat. Mums!!
Det er også altid en lille smule overvældende, at få img_9980fyldt bagagerummet med røgvarer – og grillpølser i sæk!!! Så det gav til lidt pakkearbejde torsdag eftermiddag, vakuum-pakkeren blev fundet frem og sat i sving, inden pølserne røg i fryseren til grillsæsonen!

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2016, Efterår, Mad, Slagtning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *