Bloggen skal passes

img_9941Der er meget at få skrevet og opdateret på bloggen i disse dage. De får, der fulgte lammene til slagteriet, skal sendes til “De evige græsmarker” og de fire små gimmere, der slap igennem nåleøjet, skal oprettes som “Får på Bjerget”. I forårstravlheden fik jeg heller ikke lige noteret alle lammefødslerne på fårenes sider. Det er jeg ved at råde bod på nu.
Ydermere har jeg faktisk endnu ikke – her i slutningen af 2016 – fået skrevet om 2015 i “Årenes gang”. Det er lidt noget værre noget, men jeg har fra begyndelsen haft det sådan, at min blog skal være noget jeg hygger mig med og ikke noget, der presser og gokker mig i hovedet! Omvendt, så vil jeg også så gerne have, at bloggen fremstår veltrimmet og lækker  – så jeg hygger ret meget foran computeren om aftenen! Det er dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *