Tre flokke på Bjerget

img_9854-2Fra torsdag til fredag eftermiddag var der tre adskilte flokke på Bjerget. Vædderlammene gik i æblehaven, gimmerlam og slagtefår gik på deres fold, og den blivende fåreflok stod på stald. Inden vi tog ud efter vædderlammene torsdag lukkede jeg simpelthen flokken ind i stalden og lukkede døren med strips og img_9848bindergarn!! Hvis nu vædderlammene krydsede hegn enten i  løbet af natten til torsdag eller arbejdsdagen fredag, så kunne der under ingen omstændigheder ske andet, end at de alle kunne blive drevet ind i lastbilen i en omgang!
Fredag eftermiddag kunne jeg gå rundt og klø og nusse. Oh Land lå fredeligt i græsset og derfor kunne jeg få lov at klø og hygge om gimmerlammen. At sende Aya afsted kan godt give lidt trykken i maven. Et skønt lille Pyt-lam! Men det kan jo ikke nytte noget, jeg kan ikke blive ved med at udvide flokken! Men skøn, det er hun.
Lubnan nyder lidt friske brændenælder, mens Abjad og de andre piger ser på flotte fyre.
Her under er det Aya i midten, flankeret af Persille og Oh Land, og Rana til højre.
img_9841img_9836img_9843

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *