Vædderlammene kommer hjem

img_2262Onsdag aften ringede slagteren og fortalte, at han kom og hentede slagtedyr fredag i stedet for søndag. Huh! Hmm! Så der måtte lige omplanlægges lidt onsdag aften. Heldigvis har jeg familie og søde venner i byen, der gerne ville med på en gåtur torsdag efter arbejdstid. Så torsdag kl. 16.30 fik vi lodset alle 13 vædderlam ud af folden – det er altid en hurdle at få dem over der, hvor tråden plejer at være – og afsted hjem mod Bjerget. Jeg var lidt spændt på, at gå img_2265med dem, når de har været så aggressive i de sidste dage, men der var ikke meget spræl i dem, da de kom på ukendt terræn. Turen gik stille og roligt, næsten for stille og roligt – og det var skønt, da de kom ind på folden hjemme og roligt gik og åd græs! Tak for hjælpen, søde venner og tak for udvist tålmodighed og hjælpsomhed fra de bilister og hundeejere , vi mødte på vejen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *